Over ons

Onze padel webshop komt voort uit een lang gekoesterde ondernemersdroom. Wij vonden dat een kwalitatief goed racket niet zo duur hoeft te zijn dan in de markt gebruikelijk is. Daarom hebben we ons eigen racket ontwikkeld. Ons belangrijkste uitgangspunt: stevige, toegankelijke rackets van 100% carbon, voor een aanzienlijk lagere prijs dan de gevestigde orde.

Passie voor padel
Gratis Verzending Icon

Gratis verzending

Vanaf €50

Bedenktijd Icon

30 dagen bedenktijd

Gratis retourneren

Morgen Verzonden Icon

Snel verstuurd

Binnen één werkdag

Advies Icon

Kundig advies

Wij staan voor je klaar

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

We stellen ons graag voor

Wij zijn Nick, Roeland en Daryl. Onze webshop is dé ultieme bestemming voor alle padelfanatiekelingen in Nederland. We hebben een mooi assortiment tpadel rackets, padel ballen en padel accessoires. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, de beste uitrusting voor hun spel krijgt. Onze toewijding aan kwaliteit, klantenservice en het bevorderen van de groei van de padelsport maken ons de nummer één keuze voor padelspelers in Nederland. Op zoek naar een nieuw racket?

Onze padel rackets

Padelracketkopen.nl

Uitgelichte producten

Hulp bij het kiezen van een padel racket

Een padel racket voor jou

Keuzehulp

Het kiezen van het juiste padel racket is lang niet eenvoudig. Door het gigantische aanbod en de moeilijke terminologie kunnen wij ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij streven ernaar om de keuze makkelijker voor je te maken. Daarom kiezen wij voor een overzichtelijk aantal modellen, die ieder een andere doelgroep aanspreken.

Keuzehulp

Mis niks!

Onze laatste blogs

Bekijk alle blogs