Keuzehulp

Keuzehulp

Keuzehulp

Het juiste padel racket

Het kiezen van het juiste padel racket is lang niet eenvoudig. Door het gigantische aanbod en de moeilijke terminologie kunnen wij ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij streven ernaar om de keuze makkelijker voor je te maken. Daarom kiezen wij voor een overzichtelijk aantal modellen, die ieder een andere doelgroep aanspreken. Zorgvuldig door ons persoonlijk geselecteerd en samengesteld. Met alle modellen tezamen hopen wij daarmee een zo groot mogelijke groep (potentiële padellers) van een racket te kunnen voorzien.

Het juiste padelracket

Hulp nodig?

Maatwerk advies

Mocht je er met de informatie op onze website niet uitkomen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee bij het zoeken naar het juiste padel racket voor jou, op basis van je speelstijl, ervaringsniveau en persoonlijke voorkeuren.

Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen

Veelgestelde vragen

Geven jullie ook advies bij de aankoop van padel rackets? Waar moet ik op letten bij het kiezen van een padel racket? Welk padel racket is het meest geschikt voor een beginner? Dit en meer leggen we jou uit.

Alle veelgestelde vragen

Geven jullie ook advies bij de aankoop van padel rackets?

Jazeker. We proberen je met de informatie op onze website zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van een padel racket. Het is immers van belang dat je een racket kiest die past bij jou ervaringsniveau en speelstijl. Mocht je er toch nog niet uitkomen, dan helpen we je graag verder. Neem dan contact op met ons via WhatsApp of e-mail.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een padel racket?

Hiertoe verwijzen we je graag naar het volgende blog, waar we uitgebreid ingaan op de keuzemogelijkheden bij het kiezen van een padel racket.

Welk padel racket is het meest geschikt voor een beginner?

Hiertoe verwijzen we je graag naar het volgende blog, waar we uitgebreid ingaan op de keuzemogelijkheden bij het kiezen van een padel racket voor een beginner.

Wat kost een padel racket?

De prijzen voor padel rackets variëren van grofweg 40 euro tot wel 400 euro. De belangrijkste reden voor het grote verschil in prijs is het materiaal waar het racket van gemaakt is. Eerlijkheidshalve betaal je echter in veel gevallen ook wel voor ‘de naam’. Met andere woorden, voor het feit dat het een bekend merk is. Wij vinden dat een padel racket nooit meer dan 200 euro zou moeten kosten. Rackets onder de 100 euro zijn bijna altijd gemaakt van glasvezel, waar boven de 100 euro carbon (koolstofvezel) als belangrijkste materiaal wordt gebruikt. Racket van glasvezel zijn minder robuust dan van carbon en daarmee dus een minder duurzame koop voor jou als padeller. Glasvezel rackets vind je daarom ook niet terug in ons assortiment. Wij staan voor hoge kwaliteit rackets (altijd carbon), voor een betaalbare prijs.